Bus eller godis?

torsdag 29 oktober, 2015 @ 14:44
0
I helgen kommer min älskade lillasyster hem till mig! Vi ska gå på bio, äta nåt gott och bara mysa. Hon är 7 år så jag tänkte dessutom att vi ska gå förbi Panduro en sväng och köpa lite halloweenpyssel! Det bästa jag visste som barn var allt fix inför festliga helger. Även i vuxen ålder är det rätt roligt och nästan terapeutiskt att pyssla med något kreativt. Min största inspirationskälla är och förblir Pinterest när jag ska fixa hemma. Kolla in nedan bilder jag hittat där för enkla halloween-tips.

Svarta fladdermöss i papper
Gör en mall av en bit papper genom att rita en halv fladdermus mot innerkanten av ett vikt papper som du sedan klipper ut. Använd denna mall mot svarta pappersark och klipp ut så många som du önskar. Sätt upp dessa och vinkla ut vingarna så ser det ut som att du har en härlig svärm av fladdermöss i ditt hem.

Pimpad pumpa
Köp en pumpa i valfri storlek (enklare att skära pumpan om den är storleken större), använd en kniv och en borrmaskin och skär ut ett fint mönster eller figur och borra sedan mängder av små hål intill figuren. Det blir ett väldigt mysigt sken och den ser genast mer proffsig ut än den klassiska pumpan med ögon, näsa och mun. Pumpan på bilden är dessutom vitmålad om man känner för det.

Halloweenpumpor av äpplen
Dela ett äpple på mitten och doppa det i orange färg. Stämpla mot ett papper och rita en grön stjälk och ansikten så kan du eller barnen enkelt och snabbt måla mängder av halloweenpumpor till eventuella kort eller teckningar inför halloween.

Halloweengodis som ser ut som maskar
Köp ett paket Jello, gelatin och sugrör. Följ instruktionerna på förpackningen och häll sedan jellon över en bunt sugrör du satt ihop med en gummisnodd i ett glas eller förpackning. För att få ut ”maskarna” kan du antingen trycka ut dom eller hålla sugrören över varmt vatten så kommer de lossna och glida ut av sig självt.

Have fun!

Halloween

Skriv en kommentar

Ditt namn: * E-post: URL:
Kommentar*