Solkyss och saltstänk

måndag 05 oktober, 2015 @ 11:42
0
När jag skriver detta inlägg är huden fortfarande solvarm och håret är strävt av saltvatten. Jag landade på Arlanda nyss och åkte direkt till kontoret för att kicka igång en ny härlig höstvecka!

Förra veckan var jag alltså på Rhodos med min pappas sambo. Vi kände i början av september att vi behövde boka en sista minuten för att ladda batterierna och få lite avkoppling innan hösten och vintern griper tag i oss. Det var fortfarande riktigt varmt och havet var ljuvligt ljummet efter att ha blivit uppvärmt under hela sommarsäsongen.

Nu vet vi att säsongen just kring Medelhavet oftast avslutas i oktober, men det finns många andra härliga resmål att spana in inför årets härliga vinterresor. Om jag fick välja ett valfritt resmål just nu skulle det bli exotiska Samoa som ligger i Söderhavet! Kolla in tidningen Vagabonds reportage genom att klicka här! Bilderna är lånade från reportaget.

Ibland behöver man bara drömma sig bort för en liten stund, och jag har ett grymt tips till er som inte kan åka utomlands i vinter. Spana in nästa veckas inlägg så berättar jag mer om hur man kan hitta en lugn oas mitt i centrala Stockholm! Där ledorden är relax, avkoppling och välmående och dessutom till en rimlig peng.

Njut av det fina höstvädret så länge!
samoa1

samoa2

samoa3

Skriv en kommentar

Ditt namn: * E-post: URL:
Kommentar*