Du måste planera in roliga saker.

onsdag 18 november, 2015 @ 16:49
0
Det enda man vill göra efter jobbet denna årstid är att gå hem, krypa upp i soffan och sedan slötitta på valfri populär tv-serie resten av kvällen. Fällan är just denna, att mörkret lurar vårt omedvetna att tro att det är sen kväll. Under sommarhalvåret vill man jämt hitta på saker, man planerar in grejer nästan varje kväll och livet känns lekande lätt. Egentligen är det inte svårare än att göra detsamma under vinterhalvåret om man bara vill. Se till att planera ett par saker i veckan som du vet ger dig energi och glädje. Förra veckan hann jag med invigningen av Mall of Scandinavia, jag såg filmen Mustang under Stockholms filmfestival och jag var på Friends Arena och tittade på Sverige-Danmark i lördags! En riktig toppenvecka med massor av aktiviteter (ni måste se den turkiska filmen Mustang! Riktigt sevärd).

Kommande veckor har jag planerat in att gå på bio med en tjejkompis, träna med en annan tjejkompis, julpyssel med jobbet och hemmakväll med julbak då jag ska göra egen glögg, fixa julgodis och annat gott inför december! Att ha grejer att se fram emot boostar vårt humör och vi känner oss piggare och gladare.

Tips på saker att planera in i november:
- Fixa höstmys hemma! Köp ett par nya snygga kuddar, en mysig filt och lite ljuslyktor så fixar du mysig höststämning på ett kick.
- Gå på bio! Passar perfekt att gömma sig i en mörk biosalong när regnet duggar utanför. Just nu skulle jag rekommendera senaste Bondfilmen Spectre som nyligen haft premiär, sista delen av Hunger Games, komedin The Intern eller säsongs hyllade svenska film En underbar jävla jul.
- Träna tillsammans! Boka in ett träningspass med en kompis. Det är mycket roligare att gå på BodyPump eller en spinningklass om du har trevligt sällskap.
- Laga nåt gott! Om du redan är trött på att laga höstmat och mentalt redan börjat med julförberedelserna så finns det massor av gott julgodis att börja pyssla med. Lovar att kollegorna blir överlyckliga om du tar med dig lite till jobbet dagen efter (hos oss kan man vinna pris för årets anställd!).

Dagens tips
blir dessa fina hasselnötstryfflar som ELLE Mat & Vin

Skriv en kommentar

Ditt namn: * E-post: URL:
Kommentar*