Handy-woman

torsdag 26 februari, 2015 @ 10:44
0
Nu kan jag titulera mig själv hobbyelektriker! Det som hade hänt var att stickkontakten på min plattång hade gått sönder. Jag tänkte slänga den men fick rådet att klippa av den trasiga biten och byta stickkontakt. Det lät rätt avancerat men efter lite övertalning svängde jag förbi Clas Ohlson och köpte en ny liten stickkontakt för endast 25 kronor.
Det var jättelätt att byta! Man klippte av sladden några centimeter från stickkontakten och tog bort plasten runt, sedan skruvade man upp den nya stickkontakten och satte ihop sladdarna och skruvade ihop den igen. Lätt som en plätt! Att vara händig är underskattat 2015, det är en mycket bra egenskap och jag får själv en kick av att lära mig allt från att byta däck till att laga elektronikprylar.

Jag kanske ska unna mig en ny prenumeration inom ämnet… vad tror ni om denna tidning? (klicka här!)

handyman

Skriv en kommentar

Ditt namn: * E-post: URL:
Kommentar*