Mors dag!

torsdag 28 maj, 2015 @ 16:30
2
Hej på er!

På söndag är det mors dag och min mamma har bokat in familjen på mysigaste restaurangen i Stockholm! Lovö Magasin heter stället och det är litet, det serveras riktig hemlagad mat och det är stort fokus på närproducerade råvaror. Atmosfären är så hemtrevlig att man tror man sitter i sitt eget hus! Det ligger ute på Färingsö men det är värt att ta sig dit för ett besök (det går bussar om man inte har bil!).
lovö magasin

Ett tips till er som vill uppvakta mamsen lite extra så blir de flesta mammor superglada över en liten prenumeration i present. Klicka här så kommer ni direkt till vår mors dags-guide på Tidningskungen!


mors dag tidningskungen


Skriv en kommentar

Ditt namn: * E-post: URL:
Kommentar*

Kommentarer till detta inlägg


Svara Skrivet av: Ina 2015-06-07 20:37 Det gjorde ju vi och mamma blev så glad! ;) :)
Svara Skrivet av: Teija Einarson 2015-06-01 18:25 Klart värt att åka och besöka! Maten är god och ägarinnan Ewa är en passionerad eldsjäl.