Tidningskungen Challenges

tisdag 25 augusti, 2015 @ 09:39
0
Om det händer roliga saker i Stockholm är vi på Tidningskungen aldrig sena med att skicka in en anmälan. Särskilt engagerade blir vi när det gäller träningsrelaterade aktiviteter och tävlingar! Nyligen sprang hälften av företaget midnattsloppet som innebär en mils löpning bland konserter och dans på söders gator. Jag och en kollega ansvarade för peppningen under slutspurten och hejade våra snabba kollegor i mål. Tidigare i år sprang vi även Medieruset som är ett skönt branschlopp där vi springer några kilometer i Lill-Jansskogen och avslutar med Picknick i gräset.
Senaste året har vi dessutom kört interna träningstävlingar en gång i halvåret (som vi kallar för Tidningskungen Challenge!). Då delas vi in i 3 lag och tävlar om flest träningspass per vecka och månad med fina priser. Snart är det dags för en ny omgång av Tidningskungen Challenge och jag vet att alla här är supertaggade!

Fler företag borde verkligen satsa på träning och hälsa. Det ökar motivationen och förbättrar sammanhållningen på kontoret.

Här kommer lite bilder från midnattsloppet:

midnatt

mållinjen

Skriv en kommentar

Ditt namn: * E-post: URL:
Kommentar*