Mellan raderna

Inredningsdetaljer

torsdag 27 augusti, 2015 @ 10:03
0
En kollega har precis flyttat in i en riktigt fin lägenhet på Mariatorget. Hon har en härlig stil och sist jag var och hälsade på tog jag några snapshots (inte snapchats) på lite detaljer som jag tycker hon har fått till väldigt snyggt och personligt.

Just nu är jag extra förtjust i glaskupor. Det går att hitta i bra skick på second hand för endast ett par tior. I glaskupan kan du ställa egentligen vad som helst, något som du tycker ska få en liten hedersplats på hyllan. Ett tips är snygga växter (kör plast! riktiga växter dör såklart om du stänger in dem).

detaljer

no dancing

inredning

tavlor

Sista bilden är en av mina favoriter. Hon har tagit gamla tavelramar och sedan köpt vit lera som hon tryckt ett mönster med i tavlorna. Hemma-pysslade detaljer behöver varken vara särskilt svårt eller kostsamt, låt bara fantastin få flöda fritt och testa dig fram!

Skriv en kommentar

Ditt namn: * E-post: URL:
Kommentar*