En traditionsenlig kick-off!

tisdag 01 september, 2015 @ 15:03
2
I fredags hade Tidningskungen sin årliga kick-off ute i Stockholms skärgård. Vi började med att segla i ett par timmar för att sedan grilla hamburgare ute på Runö. Efter lunchen tog vi båt in till söder och avslutade dagen med en ordentlig vegetarisk middag på Trädgården.

Seglingen var ovanligt intensiv i år då vi istället för en mängd kortare race körde ett långt race på ca 2 timmar. Ibland blåste det så mycket att båtarna stod på högkant och nästan tippade över! Man fick hänga på motsatt sida och bara hoppas på det bästa. Alla klarade sig och kom tillbaka till land hyfsat torra men något adrenalinstinna.

Det blev en jättelång dag och jag var nog den som åkte hem allra först efter middagen. Somnade som en stock så fort jag kom hem. Men stort tack till mina grymma kollegor för att ni alltid är så härliga att umgås med!

TK

bbq

mat

Båt

segling

Båt2

Trädgården

Skriv en kommentar

Ditt namn: * E-post: URL:
Kommentar*

Kommentarer till detta inlägg


Svara Skrivet av: Ina 2015-09-13 17:30 Ser härligt ut! ;)
Svara Skrivet av: I 2015-09-06 02:50