Mellan raderna

Vårinspiration och dagdrömmar

torsdag 24 mars, 2016 @ 12:37
1
Nu är både påsken och våren här! Hela veckan har det varit så himla ruggigt och regnigt, men nu när påskhelgen inleds så lyckas solen alltid skina. Det är som att påsken är motsatsen till midsommar.

En liten bonus utöver det fina vädret är alla lediga dagar vi får i en följd. De flesta som har kontorstider jobbar halvdag idag och är lediga fram tills på tisdag. Och nästa vecka jobbar jag bara på tisdagen sedan åker jag till Paris, helgen därefter blir det Oslo och veckan därpå finns det eventuella planer att åka över till New York en sväng. Jag får vårinspiration av precis allt runt omkring mig just nu, det är lite det som gör att jag drömmer mig bort och samtidigt försöker förverkliga det mesta möjliga.

Våren är perfekt att utnyttja som en andra chans om du kände att nyår inte gav en jättebra nystart. På våren är det nya tider och framförallt ljusare tider. Våga förverkliga dina dagdrömmar och kom ihåg att inga drömmar är för stora och alla drömmar går i uppfyllelse om du sätter upp lite mål och skapar en handlingsplan.

Glad påsk på er!

vårinspiration
Gilla inlägget på Facebook

Skriv en kommentar

Ditt namn: * E-post: URL:
Kommentar*

Kommentarer till detta inlägg


Svara Skrivet av: Teija Einarson 2016-04-05 17:43 Förverkliga dina drömmar! Ångra inget du gjort - bara det du inte gjorde.
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665