Vilken tidning kommer du läsa i sommar?

torsdag 11 maj, 2017 @ 07:00
0
Sommarläsning

Stekheta erbjudanden på våra favoriter!

Vi vill vara ute i god tid till semestern och därför har vi tagit fram tidningsprenumerationer till stekheta sommarpriser. Till och med den 18 maj har vi tagit fram sommarerbjudanden på våra bästsäljare och hos oss kan du hitta nya eller gamla sommarfavoriter att avnjuta i hängmattan, på stranden eller under regniga sommardagar – Eller varför inte ge bort en prenumeration på en tidning till någon som du tycker om.

Sommaren närmar sig med stormsteg (vilket i skrivande stund känns otroligt långt borta om man tittar ut genom Tidningskungens kontorsfönster och möts av en kaskad av blötsnö), och därmed en skön och välbehövlig semester…..Yay!

Semester förknippas ju ofta med sol och bad, kanske på en saltstänkt strand någonstans i medelhavet, eller kanske lata dagar i hängmattan under favoritträdet på landstället. Att få rå om sig själv, varva ner, bara vara och äntligen få tid till att göra det man längtat efter.

Vi på Tidningskungen är själva riktigt bra på att ta det lugnt när vi har semester och självklart gör vi det med någon av våra favorittidningar, tidningar som passar i alla lägen, i sol som regn, i Sverige eller utomlands. Därför tänkte vi redan nu i god tid, dela med oss av några av våra sommarfavoriter och förhoppningsvis inspirera alla er andra med en skön sommarläsning.

Tidningsprenumerationer till stekheta kampanjpriser >>

Skriv en kommentar

Ditt namn: * E-post: URL:
Kommentar*