Mellan raderna

Äntligen är det påsk!

torsdag 29 mars, 2018 @ 09:40
0
Vi har länge velat få ihop en superbillig Påsk-REA hos oss för er att sätta tänderna i och äntligen är dagen här!

Har du svårt att komma på vad du ska lägga i påskägget det här året? Varför inte en tidningsprenumeration? En prenumeration håller betydligt längre än godis och man mår inte lika illa av den som man göra efter tonvis med godis. Dessutom är de just nu superbilliga OCH du får ett presentkort på köpet – oavsett vad du beställer.

För att ta del av erbjudandet skriver du in kampanjkoden ”Påskägg” när du beställer. Presentkortet kommer direkt efter beställningen till dig i sin orderbekräftelse. Därefter har du (eller personen du ger bort det till) 2 långa månader på sig att lösa in det mot en helt valfri prenumeration!
Jag hoppas att ni får en riktigt trevlig påsk med mycket skratt och god mat (och en massa godis såklart).

Glad Påsk!

Med vänliga hälsningar,
Sabina - Marknadskoordinator
Till Påsk-REAn här >>

Påsk-REA
Gilla inlägget på Facebook

Skriv en kommentar

Ditt namn: * E-post: URL:
Kommentar*

23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665