Mellan raderna
Vi kan stolt presentera Tidningskungens hittills största REA för i år. Vi har lyckats samla ihop riktigt låga priser på närmare 70 st av era favorittidningar till vår vårrea! Shoppa loss från 39 kr och få dessutom ett presentkort på köpet - helt utan extra kostnad. Billiga tidningsprenumerationer och vissa med riktigt fina premier från kända märken.

Ange kampanjkoden Vår18 när du beställer så levereras presentkortet till dig i din orderbekräftelse. Beställ hem 2-3 extratidningar till dig själv eller beställ dem till någon du tycker förtjänar någonting extra.

Hoppas att solen skiner på oss alla nu i helgen och att ni hittar tidningar som faller er i smaken.
Trevlig helg önskar Sabina - Marknadskoordinator.

Till vårrean här >>

Tidningskungens vårrea
Gilla inlägget på Facebook

Äntligen är det påsk!

torsdag 29 mars, 2018 @ 09:40
0
Vi har länge velat få ihop en superbillig Påsk-REA hos oss för er att sätta tänderna i och äntligen är dagen här!

Har du svårt att komma på vad du ska lägga i påskägget det här året? Varför inte en tidningsprenumeration? En prenumeration håller betydligt längre än godis och man mår inte lika illa av den som man göra efter tonvis med godis. Dessutom är de just nu superbilliga OCH du får ett presentkort på köpet – oavsett vad du beställer.

För att ta del av erbjudandet skriver du in kampanjkoden ”Påskägg” när du beställer. Presentkortet kommer direkt efter beställningen till dig i sin orderbekräftelse. Därefter har du (eller personen du ger bort det till) 2 långa månader på sig att lösa in det mot en helt valfri prenumeration!
Jag hoppas att ni får en riktigt trevlig påsk med mycket skratt och god mat (och en massa godis såklart).

Glad Påsk!

Med vänliga hälsningar,
Sabina - Marknadskoordinator
Till Påsk-REAn här >>

Påsk-REA
Gilla inlägget på Facebook
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665