Avesta Tidning

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (62 röster)

Produktbeskrivning

Avesta Tidning


Med Avesta Tidning håller du dig uppdaterad om det som händer nära dig. Du får möta människorna som sticker ut, läsa berättelserna som berör och följa med i nyheterna som är viktiga för dig. Genom att prenumerera på unik och oberoende – riktig – lokaljournalistik blir du en del av allt det som händer och påverkar livet kring Avesta.

Plus Premium
• Avesta Tidning E-tidning (mån, ons och fre) en digital version av tidningen
• Allt plusmärkt innehåll på avestatidning.com och i nyhetsappen
• Allt innehåll på sportsajterna Bandypuls och Hockeypuls

Välkommen till oss – prenumerera på Avesta Tidningen redan idag!
Funderar du på att ge bort en prenumeration till en vän? Ta del av samma kampanjerbjudande och beställ Avesta Tidning som gåva.

Erbjudandena gäller endast privatpersoner/hushåll som ej prenumererat de senaste 2 månaderna. Papperstidningen distribueras i vissa fall med post. En fakturaavgift på 49 kr tillkommer.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 156
Förlag: Bonnier News Local AB
Startår: 1882
Räckvidd: 6300


500 tecken kvar

E.L ,
Världen sämsta ”lokaltidning”! Det som står om Avesta är minimalt - vad bryr jag mej om vad om händer lokalt i Falun, Ludvika o.s.v!? Att kalla den för Avestatidning är ett skämt! Dessutom skitdyr!
carina Bergström,
Den är en bra tidning.
Tidningskungen.se,
Hej Margaretha, Vi på Tidningskungen förmedlar beställningar av prenumerationer för många olika tidningar och förlag. Förlagen har i sin tur hand om utskick av tidningar, fakturor och eventuella premier. Vi hanterar tyvärr inga tidningsutskick, så därför kan vi inte se varför tidningen inte har delats ut. Om tidningen har uteblivit ber vi dig kontakta tidningens förlag så hjälper de dig med detta. Kontaktuppgifter finner du nedan: Avesta Tidning Tidningsbolaget Promedia i Mellansverige AB 019 – 155225 Vänligen, Tidningskungen Kundtjänst
Margaretha Fridlund,
Ingen tidning i dag