Östgöta Correspondenten

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (158 röster)

Produktbeskrivning

Är du en nyfiken person som tycker om att gräva djupare i spännande ämnen och inte nöjer dig med en artikel som endast skrapar på ytan? Då är detta tidningen för dig – Corren håller dig alltid uppdaterad, mitt i nyheternas centrum!

Östgöta Correspondenten granskar och analyserar kommunen du bor i och låter dig som prenumerant läsa om såväl stora som små förändringar runt omkring som påverkar dig i din vardag. Du kan alltid lita på att Östgöta Corren finns på plats för att uppdatera dig kring det senaste som händer hemma och i världen.

Unna dig en härlig och avkopplande stund tillsammans med tidningen och få varje utgåva bekvämt hem i brevlådan. Med en prenumeration på Östgöra Correspondenten håller du dig dagligt uppdaterad! Tidningen har utdelning måndag-lördag varje vecka!

Kanske känner du någon som skulle uppskatta en gåvoprenumeration på den spännande tidningen Östgöta Correspondenten? Passa på att ge bort en tidsbestämd prenumeration till vän, familjemedlem eller granne. Alla våra abonnemang avslutas automatiskt efter valt antal nummer.

Njut av hela 302 stycken informationsrika utgåvor varje år. Du kommer inte att bli besviken – gör en beställning på Östgöta Correspondenten via Tidningskungen.se redan idag. Varmt välkommen som prenumerant!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 302
Förlag: Norrköpings Tidningar
Startår: 1838
Chefredaktör: Anna Lindberg
Upplaga: 41200


500 tecken kvar

Hans Larsson,
Läsvärdet har minskat drastiskt. Oftast ges bild och rubrik större utrymme än texten i artiklarna.
CJ,
Urusel lokaljournalistik, gamla riksnyheter.
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665