Absolute Sound Guide (US)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Absolute Sound Guide tidning

Absolute Sound Guide är tidningen för dig som är intresserad av högpresterande ljud och musik. Deras innehåll är expert, funktion och kommentar på den senaste och bästa utrustningen, tekniken och musiken inom ljudvärlden.

Tidningens innehåll

I varje nummer får du ta del av omfattande recensioner och tester av högtalare, förstärkare, DACar, hörlurar, kablar, strömprodukter och tillbehör, praktiska och kreativa idéer för att förbättra din ljudupplevelse, oavsett om du lyssnar på vinyl, CD, streaming eller nedladdning, inspirerande och underhållande artiklar om musikens historia, genrer, artister och album, exklusiva intervjuer och krönikor från kända ljudexperter, musikkritiker och musiker, samt recensioner av de mest spännande och intressanta musikskivorna, från klassisk till jazz till rock till pop.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i högpresterande ljud och musik och vill fördjupa dig i den rika och spännande ljudvärlden, då är Absolute Sound Guide tidningen för dig. Beställ din tidning idag eller ge bort som gåva, erbjuds som lösnummer och prenumeration.

Land: Usa
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 2
Förlag:


500 tecken kvar