Dator, Teknik & PrylarEn prenumeration på nischade datortidningar finns för dig som har ett stort intresse inom dator och teknik. Datortidningen som Ny Teknik är för dig som vill ha de senaste tekniktrenderna. För att hålla dig uppdaterad inom teknikens ständigt utvecklande värld rekommenderar vi dig en prenumeration hos oss. Börja prenumerera hos Tidningskungen för att läsa och ta del av informativa tidskrifter och reportage om världens teknikprylar, innovationer och trender.
Läs mer...

visar 38 produkter

DatorEn populär tidning som rekommenderas av läsarna är PC för Alla. Tidningen är perfekt för dig som har ett brinnande intresse för datorer och teknik. Med sina utstickande analyser, krönikor och åsikter skapar tidningen stor framgång. Andra alternativ under samma kategori är PC tidningen och Mobil.

Teknik och prylarEn prenumeration på Ny Teknik ger dig information kring senaste nyheterna inom IT-världen eller historierna bakom teknikens genombrott. Här hittar du även information om marknadens dominerande bolag, teknikhistoria och de senaste trenderna inom branschen. Hifi News är en tidning som innehåller nyheter, åsikter, ideér och utveckling inom ljud för de mest seriösa entusiasterna. Hos Tidningskungen kan hitta tidningar där du läsa lärorika reportage om världens olika teknikprylar beroende på intresse.