PC-Tidningen

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (639 röster)

Produktbeskrivning

Om du är intresserad av datorer, surfplattor- och mobiltelefoner så är PC-Tidningen något för dig! Oavsett om teknik är något som skrämmer dig eller om du har god vana så kommer du att uppskatta artiklarna i den här tidningen. PC-Tidningen kan vara ett stöd för dig som precis har fått din första smartphone och behöver vägledning men också en bra källa för senaste nytt för dig som är en van användare.

Med en prenumeration på PC-Tidningen så får du ett nytt nummer hem i brevlådan var tredje vecka och du har full tillgång till 300 olika datorprogram via Fördelszonen som ingår i varje prenumeration.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 20
Ca antal sidor/utgåva: 84
Förlag: , Bonnier Publications International AS
Startår: 1997
Chefredaktör: Leif Jonasson
Räckvidd: 19800


Vem läser tidningen?

Män: 90 %
Kvinnor: 10 %
Ålder: 40 - 70 år


500 tecken kvar

Bengt-Åke Wik,
Passar alldeles utmärkt in i vår verksamhet. Det finns många bra program och tips till den nyfikne digitanten. Bra och tydlig framställning av tekniska artiklar. Jag har hållit på med datorverksamhet i många år, och uppskattar alla tips och råd.
Bengt-Åke Wik,
Utmärkt, BRA och lättläst. Har Digital teknik i min undervisning, vilket visat sig väldigt bra. Många bra tips och tydliga förklaringar. Hade gärna fortsatt, men för dyr för mig som är 82 år gammal.. Skulle kunna tänka mig att prenumerera för skolans räkning
Sven Andersson,
Tyvärr har tidningen blivit för dyr för min pensionskassa! Jag tycker att är man 76 år så skulle man ha en kraftig rabatt efter 2 års prenumeration!! Jag har visserligen haft tidningen mer än 2 år. Även vi lite äldre kan ju hitta tips som passar oss. Annars är det mest yngre som vill ha nya prylar!!
Ingemar Andersson,
Jag är faktiskt 72 år och har läst PC tidningen i många år men nu får det vara slut jag har hittat en annan tidning som förhoppningsvis uppfyller mina krav.
lars-gunnar olsson,
Mycket bra tidning för mina ändamål.
Bernt Klitén,
Tyvärr har denna utomordentliga tidning blivit alltför dyr dessvärre!
ULF E,
Bra tidning, många intressanta program får man tillgång till.
TJ,
Nu har jag lång PC-vana och mycket i tidningen känner jag redan till, men inte allt. Prylrecensionerna är nog det mest värdefulla - och det går lätt att säga upp prenumerationerna via hemsidan "kundtjanst.nu", detta gäller alla Bonniers tidningar btw. CD-skivan har de väl slutat med? Man hittar allting på Internet, men detta vet nog alla redan. Provprogram heter provprogram av en anledning så sluta klaga. ;)
Hans Larsson,
Programmen på CD-skivan är till 98 % helt värdelösa, och de flesta är provprogram som fungerar ett par veckor, spelen bara en timme.
Lennart Lindberg,
å så kan man skriva och fråga i forum och få toppensvar!!
Gun Barreus,
Jag hoppas att jag få lära mig en del Nyhter som jag behöver !
Åke Edengren,
PC tidningen har blivit sämre. Köper nu bara lösnummer när jag tycker att det är några bra program på den CD som medföljer , men tyvärr blir jag ofta väldigt besviken på programmen när jag installerat dom.
Jukka Mutanen,
Jätte bra Tidningen!
Bengt Holmgren,
Jag hade tidningen för 2 år sedan och skulle gärna prova den igen Den var bra Så send mig ett proverbjudande Tack för att ni läser detta Helsn de Bengt
Charles Ade Darboe-Dixon,
Mycket bra att läsa