Offside

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (1029 röster)

Produktbeskrivning

Offside är fotbollsmagasinet som tar med läsaren till både superstjärnor och gärdsgårdsserier – alltid på jakt efter oförglömliga berättelser. Vi undersöker om Leo Messi styr Barcelona och går bakom kulisserna för att förstå hur Liverpool plötsligt kunde bli Europas bästa lag. Men lika gärna kickar vi igång en artikelserie om den svenska ungdomsfotbollens problem och glädjeämnen, eller cyklar tvärs över Sverige på jakt efter landsbygdsfotbollens eldsjälar och legender.

Varje vecka sänds dessutom Offsides podcast med chefredaktörerna Anders Bengtsson och Johan Orrenius vid mikrofonerna.

Offside har belönats med Stora Journalistpriset. Och när Sifo Orvesto tog tempen på de svenska magasinen (40 000 människor tillfrågades om sina favoriter) fick Offside allra högst helhetsbetyg!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Förlag:
Startår: 2000
Chefredaktör: Johan Orrenius och Anders Bengtsson


Vem läser tidningen?

Män: 90 %
Kvinnor: 10 %
Ålder: 25 - 50 år


500 tecken kvar

Mårten,
Spelar i en egen division. Toppkvalitet rakt igenom.
eastflower,
Otroligt bra och intressant läsning varje nummer. Så fort man läst klart ett nummer, från pärm till pärm, ser man fram emot nästa nummer!
Martin,
Grym läsning! Extremt hög kvalitet och infallsvinklar som man inte hittar någon annanstans.
Jocke,
Bästa fotbollstidningen helt enkelt.
Jocke,
Ett måste för fotbollsälskaren !
Åke Björk,
En av Sveriges bästa publikationer som behandlar fotboll på ett respektfullt sätt utan en massa "larv" om super-stjärnor. Reportage som behandlar fotbollens fram och baksidor . Rekommenderas verkligen !
Karl,
Helt jävla fantastisk tidning! Rekommenderas starkt.
Lars G Johansson,
Bra Fars Dags-present från mina döttrar. Läses från pärm till pärm. Något som min fru inte kan förstå. Lånas ut till kompis.
Anne-Li,
Mycket bra present/julklapp till fotbollsintresserade!
Malin,
Min sambo älskar tidningen, många bra reportage som inte bara handlar om alla stora spelare. :)
Viktor,
Riktigt bra tidning med längre reportage än exempelvis Goal. Dessutom behandlar man i denna tidning mer udda ämnen och sådant som kräver extra eftertanke.
Jonas,
Ruggigt bra fotbollstidning med djupa reportage om intressanta ämnen och inte bara som Goal en massa idolreportage med de stora spelarna