Svensk Golf

Denna tidning är på Svenska

4/5 (129 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
6. 19 juli
7. 16 augusti
8. 20 september
9. 25 oktober
10. 29 november

Produktbeskrivning

Svensk Golf är Sveriges mest lästa golftidning. Svensk Golf är en självklar vän i varje svensk golfares liv, där vi bjuder på smarta instruktionstips, de vassaste utrustningstesterna och de mest läsvärda reportagen från svenska golfbanor, intressanta möten med golfprofiler och spännande besök på utländska golfdestinationer – allt för att göra ditt golfliv bättre och roligare. Svensk Golfs motto är att ”inspirera dig till bättre golf” och det gör vi genom att jobba med Sveriges skickligaste golfskribenter och fotografer samt de allra kunnigaste tränarna och experterna.

NYHET: Exklusivt för dig som prenumerant!
Nu har du tillgång till vår nya tjänst Svensk Golf Premium. Du får:
• UNIKA ERBJUDANDEN Våra samarbetspartners har radat upp heta erbjudanden och värdefulla rabatter. Exempelvis på golfresor, utrustning och inomhusträning.
• EXKLUSIVA EVENT Under året planeras flera temadagar runt om i landet exklusivt för dig som medlem.
• MAKALÖSA UPPLEVELSER Som medlem kan du vara med och tävla om platser till pro-am-tävlingar och andra oförglömliga golfdagar.

Gratis digital tillgång till tidningen
Som prenumerant på Svensk Golf läser du tidningen kostnadsfritt i magasinappen Flipp.
• Läs tidningen direkt efter ditt köp
• Få tillgång till ett arkiv med tidigare nummer av tidningen
• Fungerar på iPhone/iPad, Android och på datorn

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 10
Förlag: , Story House Egmont
Chefredaktör: Eric Franzen


Vem läser tidningen?

Män: 50 %
Kvinnor: 50 %


500 tecken kvar