Praktiskt Båtägande

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (578 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
7. 24 juli
8. 21 augusti
9. 9 oktober
10. 27 november

Produktbeskrivning

Praktiskt Båtägande – för dig som älskar båtliv
Praktiskt Båtägande är den heltäckande tidningen om båtliv. Vi guidar dig till de bästa upplevelserna på sjön och ger dig kunskaperna att sköta om din båt på bästa sätt. Du får pryltester, utförliga gör-det-själv-guider och inspiration till tusen. Läs om de bästa nya båtarna, våra mest populära klassiker och hur du får ut så mycket som möjligt av din båt och livet på sjön.

Som prenumerant på Praktiskt Båtägande får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 10
Förlag: Story House Egmont
Startår: 2003
Chefredaktör: Fredrik Olsson
Räckvidd: 16300


Vem läser tidningen?

Män: 72 %
Kvinnor: 28 %
Ålder: 40 - 60 år


500 tecken kvar

Thomas,
Man kan inte bara välja e-tidning utan måste köpa papperstidningen också. Om man prenumererat i 15 år så förlorar man tillgången till de nummer man köpt i nya Flipp. Förr kunde man läsa de köpta tidningarna på Pb:s hemsida. Nu är man intvingad i abb. fällan för att läsa det man betalat för under 15 år. Tråkigt…
Ulf Gerdin,
När man prenumrea på tidningen får man inte bilagorna det är dåligt.Så nu har jag sagt upp pernuerationen.