Mit Technology Review (US)

Denna tidning är på Engelska

4.5/5 (2 röster)

Produktbeskrivning

MIT Technology Review tidning

MIT Technology Review (US) är en världsberömd publikation som firar teknikens framsteg och de som driver innovationen framåt. Denna tidskrift är känd för sin insiktsfulla analys och djupgående recensioner, vilket gör den till en favorit bland teknikentusiaster och yrkesverksamma. Med varje nummer dedikerat till att utforska de nyaste teknologiernas kommersiella, sociala och politiska påverkan, fångar tidskriften teknikens essens på ett sätt som ingen annan publikation gör.

Tidningens innehåll

Varje utgåva av MIT Technology Review erbjuder en hel sektion tillägnad de senaste teknologiska genombrotten, där läsarna kan fördjupa sig i framtidens värld genom exklusiva intervjuer, rapporter från live-event och mycket mer. Baksektionen innehåller väsentliga recensioner av nya produkter och tjänster, samt djupgående artiklar och essäer som utforskar teknikindustrins mångfacetterade landskap.

Prenumerationer & Lösnummer

För den som vill uppleva spänningen av teknik på ett nytt sätt och vill vara en del av en gemenskap som värdesätter innovation och framsteg, är MIT Technology Review (US) en ovärderlig resurs. Beställ din prenumeration idag eller ge bort som gåva.

Land: Usa
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 6
Förlag:


500 tecken kvar