National Geographic (US)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (659 röster)

Produktbeskrivning

National Geographic (US) tidning

National Geographic (US) är tidningen för dig som vill utforska och förstå vår fantastiska värld och vill uppleva dess underverk. National Geographic (US) är inte bara en tidning, det är en källa till kunskap och inspiration som utmanar dig att tänka större, djupare och bredare om vår värld och dess invånare. Tidningen har varit en ledande auktoritet inom geografi, natur och samhälle sedan 1888 och har miljontals läsare över hela världen.

Tidningens innehåll

I varje nummer får du följa med på äventyrliga expeditioner till avlägsna platser, där du möter fascinerande människor, kulturer och djur. Du får också ta del av de senaste forskningarna inom geografi, naturvetenskap, historia och samhällsvetenskap. Du får lära dig om vår planets utveckling, utmaningar och möjligheter. Dessutom får du njuta av enastående bilder som fångar naturens skönhet och dramatik.

Prenumerationer & Lösnummer

National Geographic (US) erbjuds både som lösnummer och prenumeration. Beställ nu och upptäck vår fantastiska värld!

Land: Usa
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 12
Förlag:


Vem läser tidningen?

Män: 70 %
Kvinnor: 30 %
Ålder: 30 - 90 år


500 tecken kvar

Elsa Rensfeldt,
Skriver ni ngn gång om fågelskådning? Jag driver ett kvinnligt ornitolgoskt nätverk som även tar emot manliga mnedlemmar. Vi är ett nationelt samt även internationellt nätverk som startade sommaren 2009. Vår bas finns i norra Sverige Luleå/Norrbotten.Välkommen in på strandskatorna.panatet.se, besök