The Economist Print & Digital

Denna tidning är på Engelska

4/5 (391 röster)

Produktbeskrivning

The Economist är tidningen som skriver lika mycket om samhälle och politik som ekonomi! Med en prenumeration på tidningen får du varje vecka hem ett nytt nummer fullt med analyserande artiklar om politiska händelser runt om i världen. The Economist är välkänt för dess provocerande, men också intresseväckande artiklar som skapar rum för debatt! Vill du läsa en tidning som ger dig ny kunskap med varje nummer och möjligheten att se samhällets händelser ur ett större perspektiv är The Economist helt rätt att prenumerera på! Unna dig själv en prenumeration på The Economist, eller ge bort i present till den vetgirige!

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 52
Förlag: Nordic Subscription Service


Vem läser tidningen?

Män: 77 %
Kvinnor: 23 %


500 tecken kvar

Tidningskungen,
Hej Jonas. Våra priser jämförs med lösnummerpriser som förlagen uppger och ska vara korrekt. När det gäller utländska tidningar är utbudet och enkelheten vår styrka. Hoppas att du blir nöjd med the Economist.
Jonas,
Finns att premunerera på från The economists hemsida. 52 nummer kostar där 1465 kr. Så 46 % är en ren lögn! http://www.economist.com/products/subscribe
Karin,
Bra att den går att få med morgontidningsbudet redan på lördag morgon numera då man har tid att läsa denna klart läsvärda tidning.
Berra,
Världens klart mest läsvärda tidskrift! Varje nummer är som att läsa en mindre bok.