Fotografen

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (684 röster)

Produktbeskrivning

Hösten 2015 bytte vi namn på Sveriges mest lästa fototidning! DigitalFoto blev Fotografen och i samband med det passade vi även på att uppdatera både layout och innehåll. En prenumeration på Fotografen förser dig med proffsens bästa knep och mängder av inspiration till dina kommande fotoprojekt. Överraska en inbiten entusiast med en prenumeration på Fotografen i present eller julklapp!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 8
Förlag: Dohi Sweden AB
Startår: 2003
Chefredaktör: Andreas Lindegren


Vem läser tidningen?

Män: 64 %
Kvinnor: 36 %
Ålder: 35 - 65 år


500 tecken kvar

Tom Andersson,
Sitter med ett nummer av Fotografen och förvånas! Dåligt papper och väldigt grunda artiklar. Nästan vad jag betraktar som rent skräp. Inget att satsa på enligt mig. Har tidigare läst 4 nummer av Kamera&Bild. En mycket bättre tidning.
Torbjörn,
Saknar den nedlagda tidningen Foto. Provat de andra. Tyvärr står jag inte ut med denna heller. Varför finns det ingen seriös svensk fototidning...
Magnus,
har prenumererat ett år drygt och man blir lite trött på att lära sig allt om skärpedjup - i varje nummer. Lägg till ett gäng irrelevanta tester och avstå från prenumeration.
Viktor Kättström,
Hej. Vad är skillnaden på den här tidningen och Digitalfoto för alla?
Solveig Hagfors,
En bra julklapp, en prenumeration.
Hasse Poulsen,
Dagens fotograftips: Köpte en tunn löparryggsäck på Lidl: Klippte ett sittunderlag på mitten och lade i yttre facket. Nu har jag en fantastiskt, snygg. praktisk stryk och regnsäker fotoväska för systemkameran att hänga bak på ryggen för endast 129 kronor.
Elisabeth Johansson,
Till mina älskade familj som inte vet vad ni ska ge mig i julklapp...Tänkte nämligen uppgradera min gammla analoga systemkamera vad det lider
Lena,
Nu kunde jag inte hålla mig längre :) Har köpt den som lösnummer länge men nu var det dags att prenumerera. Blir så inspirerad av deras tips!
tova,
jag har tänkt att jag skulle ge den i födelsepresent till min mamma eller i mors dag vad tycker du ?
Gunnar H.,
Har haft tidningen FOTO i många år men den börjar bli tråkig och jag känner att Digitalfoto ger mig mycket mer läsning och inspiration så nu ska jag nog byta.
Månsson,
Inte felfri men lätt den bästa av alla fototidningarna.
Stefan,
Håller inte med tidigare inlägg. Har prenumererat tidningen i flera år men tycker det blir bara sämre och sämre, framförallt i deras tester av olika produkter, orelevanta tester och favoritesering av visa märken.
Pia,
Jag prenumererade på alla fototidningar ett tag, men blev tvungen att sluta med det. Kom på mig själv att alltid köpa just DigitalFoto i affären i stället. Så nu är jag prenumerant igen. Men bara på den, för den passar mig bäst. Perfekt blandning av underbara bilder och nyttiga tips!
Philippe,
Hade inte läst den på länge förrän jag köpte den på en mässa och vilken skillnad det hade blivit! Så mycket bättre nu. Nu prenumerera jag och ser fram emot varje nummer. Rekommenderas varmt!
Thomas,
Den mest kompletta av de svenska fototidningarna tycker jag. Har gett mig många matnyttiga och förvånansvärt enkla tips som gjort att mina bilder är bättre nu.