FotoÄger du, har precis köpt eller funderar på att köpa en kamera? Alla kan vi bli proffsfotografer i dagens samhälle! Under denna kategori kan vi erbjuda tidningar till nybörjaren likväl som till ett riktigt proffs med massor av inspiration och användbara tips till dina kommande fotoprojekt. Reportage med fotografer som ger dig tips på hur du knäpper de bästa bilderna direkt från första parkett.

Vill du kanske bara titta på vackra bilder och låta dig inspireras så är bland annat Camera Natura ett perfekt val för dig.

Läs mer...

Bli ett fotoproffsReglerna för att ta en bra bild är många. Vad många av oss inte vet är att det finns några få grundregler som enkelt skjuter dina bilder från mediokra till underbara genom några steg. I Sveriges mest lästa fototidning, Kamera & Bild hittar du de senaste fotonyheterna, fördjupande pryltester av de senaste kamerorna och mängder av inspiration från andra fotografer!

Tidningar med fotoFör dig som gillar att titta på uppfriskande naturbilder, vackra fotoreportage, kungligheter eller rörande krigsbilder kan vi tipsa om mängder av tidningar på vår hemsida. De välskrivna reportagen kompletteras med magnifika bilder som man bl.a. kan hitta i magasin som Camera Natura och Photo Plus (UK).