Fotosidan Magasin

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (367 röster)

Produktbeskrivning

Fotosidan Magasin är tidningen som är fullmatad med inspiration och information för dig som vill utvecklas och bli en bättre fotograf. Tidningen startades år 2008 och är idag en utav våra mest lästa fototidningar! Prenumerera på Fotosidan Magasin och få en härlig mix av bilder, bildkritik och fototeknik. Tidningen innehåller dessutom mängder av produkttips och tester av utrustning till din favorithobby! Förutom papperstidningen hittar du även Fotosidan Magasin på internet där du bland annat kan ta del av intressanta diskussioner i tidningens forum. Passa på att ge bort Fotosidan Magasin i present till fotografen i din närhet, eller skäm bort dig själv med en prenumeration!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Förlag: , White Balance AB
Startår: 2008
Chefredaktör: Magnus Fröderberg
Räckvidd: 19000


Vem läser tidningen?

Män: 57 %
Kvinnor: 43 %
Ålder: 30 - 50 år


500 tecken kvar

Svante Ericsson,
Nu har jag fått mina testtidningar och håller med föregående. JAg kommer inte fortsätta att prenumerera, det största anledningen är att det är inga reportage och själva innehållet är upphugget. Sedan känns det fel att det är istockfoto som är på omslaget och inte fotograferna själva. Billigare så?
Annelie Karlander,
Nja, läste den för några år sedan och den var då okej, men testade nu (hösten 2019 och framåt) att läsa den ännu en gång när jag testade prenumerera. Magasinet är fullt av konstiga stavfel och artiklar upplever jag som ett snabbt ihopsatt plock med kort läsning. Jag kommer inte att fortsätta läsa tidningen tyvärr. Jag tycker också att priset är för högt för vad man får. Pappret är dock bra.
Roland Löfdahl,
Är 79+ och läser tidningen fortfarande! Bra tidning men har kanske blivit ngt för dyr! Fint utförande, men detta har gjort priset ngt för högt! Bra innehåll! MVH Roland Löfdahl, från Västerås.
Marlene P,
Så missnöjd. Fick hem tidningen efter många om o men och det är konstigt om man inte är med i forum och läsa artiklar och det är felstavningar i hela en. Jag tycker det är konstigt att de inte läser artikeln innan de trycker tidningen. uselt
Fredde V,
Obeskrivligt nedgången med stavfel i varje stycke vilket gör att jag inte läser den längre så den här prenumerationen säger jag upp. Läste den för några år sedan men nu känns den inte lika genomarbetad längre med samma rubriker på förstasidan och ruggigt ogenomarbetade och korta artiklar.
Tidningskungen,
Om ni har frågor om faktura, leveranser och innehållet i tidningen så kontakta förlaget direkt så kan de hjälpa er med detta! 08- 799 62 32
Matts Sundin,
Jag är upprörd! Till julen 2011 hade jag nappat på ett erbjudande från er om att ge bort "Fotosidan" som julklapp till någon. Jag fick ingen bekräftelse på att beställningen gått igenom, den gick till mottagaren av prenumerationen och dessvärre har han också fått fakturan. Hur f-n kan ni bära er åt
Carl,
Den absolut bästa fototidningen enligt mig! Väldigt snygg tidning och helt klart inspirerande. Inte heller för mycket "Test av nya systemkameran" så som alla an
Karro,
Helt underbar tidning. Kan man grundteknikerna ger det så mycket mer att få se bilder få konstruktiv kritik av proffs. Mycket inspirerande!