Scandinavian Retro

Denna tidning är på Svenska

4/5 (734 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
4. 26 juli
5. 27 september
6. 29 november

Produktbeskrivning

I Scandinavian Retro hittar du utförliga artiklar och inspirerande reportage om inredning och design från 1900-talet. Vi berättar om funkis och 40-talsromantik och den skandinaviska designens guldålder på 50- och 60-talen, och om allt fantastiskt som skapades då: serviser från Gustavsberg, keramik från Rörstrand, tygerna som trycktes i tygriket, möblerna som exporterades över hela världen, bruksföremål som känns lika vackra idag som när de ritades. Våra unika prisguider blandas med hemma hos-reportage, adresser till fyndställen och underbara bilder ur arkiven.

Som prenumerant på Retro får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Förlag: , Story House Egmont
Startår: 2011
Chefredaktör: Viveca Carlsson


Vem läser tidningen?

Män: 19 %
Kvinnor: 81 %
Ålder: 35 - 90 år


500 tecken kvar

Malin ,
Bra tidning för loppis å antik älskare
Janne,
Riktigt trevlig tidning, helt rätt i tiden! Vem minns inte trevnaden under GULDÅREN i Sverige, innan en hel industri lades ner, för billig skräpimport från låglöneländer! Glädjande dock är att dagens ungdomar inser att det fanns en annan tid, en tid då morsan och farsan växte upp och tog intryck av gårdagen..:-) I RETRO, varje nummer finns rikligt med bilder, upplysande artiklar om en vacker tid som inte får glömmas bort!
Ewa-Lotte,
Jag är sååå glad att jag var med från start. Fantastiska och intressanta artiklar och guider. Jag lär mig massor.
Anna,
Äntligen! VIlken tidning. Precis perfekt för mig. Älskar mixen av faktaspäckade reportage och härliga bilder från 70-talet. SÅÅ glad att det kommer 4 nummer under 2012!
Antonia,
Mycket fin och trevlig tidning för er som gillar retro prylar och inredning!! Jag har beställt 3 nummer men det verkar inte som de ska göra några fler tidningar?? :/..