Vanity Fair (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (67 röster)

Produktbeskrivning

Vanity Fair (UK) tidning

Vanity Fair rapporterar om människor, frågor och händelser som kännetecknar vår tid. Denna krönika om samtida kultur ger tillgång till nyckelpersoner i film, musik, underhållning, sport, näringsliv och politik. Med artiklar av kända författare och bilder av prisbelönta fotografer, är varje nummer av Vanity Fair alltid fascinerande, aldrig vardaglig.

Tidningens innehåll

Vanity Fair öppnar dörren till Hollywood. Med en unik blandning av grus och glamour följer tidningen de senaste skandalerna, de största prestationerna och de nyaste stjärnorna. Vanity Fair är en kulturell katalysator. En provocerande blandning av kultur, politik och storskalig finans som genererar mer månatlig mediebevakning än något annat magasin. Med en enastående kombination av ikoniskt fotografi, banbrytande berättelser, djupgående reportage och sociala kommentarer är Vanity Fair vår tids biografi, en månad i taget.

Prenumerationer & Lösnummer

Tidningen Vanity Fair erbjuds som lösnummer och prenumeration. Beställ tidningen och få inspiration och underhållning som är elegant, intelligent och spännande.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 12
Förlag:


Vem läser tidningen?

Män: 10 %
Kvinnor: 90 %


500 tecken kvar

Paula,
Jag minns att jag älskade Vanity Fairs italienska version. Den engelska har aldrig varit lika bra. Varför ges den inte ut på svenska? Det som är bra är att man kommer in på aktuella händelser och att det handlar mindre om smink och mode som andra tidningar som finns på svenska med gör, typ Cosmopolitan eller Elle, och den är inte lika barnslig som till exempel Veckorevyn.