Residence

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (1227 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
3. 29 februari
4. 28 mars
5. 25 april

Produktbeskrivning

I Residence får du de senaste trenderna och nyheterna, de vackraste hemmen och den bästa läsningen! Residence skriver i en unik mix om hela hemmet – de bästa shoppingtipsen, de snyggaste husen och våningarna, men också livsberättelserna, känslorna och magin i ett boende.

Varmt välkommen till Residence!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 10
Förlag: Aller Media
Startår: 2000
Chefredaktör: Imke Janoschek
Räckvidd: 39200


Vem läser tidningen?

Män: 31 %
Kvinnor: 69 %
Ålder: 25 - 70 år


500 tecken kvar

Robin Kyrklund,
Läs om glaskonstnären Paul Grähs i Residence =D
Karin,
Underbart tidning med fantastisk inspiration!!
Rebecca,
Märkligt att det är 50 kr billigare på 5nr prenumerationen och 100kr billigare på 10nr via deras egen hemsida, trodde ni hade "bästa" priset?
Robert,
Väldigt bra premie!
Metin, Tidningskungen,
Första numret efter jul kom ut den 28:e december, men förlaget måste behandla ordern ca två veckor innan för att man skall få detta nummer. Alla julbeställningar startar därför senare.
Tidningskungen,
Kontakta gärna oss på kundtjänst direkt så kan vi hjälpa er. Ni kan ställa er fråga genom länken ovan eller genom att ringa oss på 08-517 50 220
Eva-Lill Wengbrand,
Hej Lena Gjorde precis som du, en julklapp, men har heller inte fått någon respons från tidningskungen.....Lite dåligt eller hur? Vet inte om min mottagare får sin julklapp.....
Lena Karlsson,
Gav bort en prenumeration på 6 nr till Josefin Jeppsson före jul har varke fått ngn tidninge eller faktura på beställningen? Jag som är givare heter Lena Karlsson, Blendagränd 2, 187 77 Täby.