Allt om Vin

Denna tidning är på Svenska

3/5 (705 röster)

Produktbeskrivning

Med en prenumeration på tidningen Allt om Vin kommer du hålla Sveriges absolut största och mest omfattande vintidning i din hand och lära dig allt och mer därtill om detta spännande ämne!

Tidningen Allt om Vin passar dig som har en passion för vin, läcker mat och goda drycker. Tidningen stoltserar bl.a. med Sveriges mest omfattande tester av vin genom sin expertgrupp som årligen testar upp mot 10.000 olika viner i olika utföranden – allt från billigt enkla boxar till dekadent lyxiga viner.

Viner kommer ju som bekant bäst till sin spets tillsammans med läcker mat, fantastiska ädelostar samt härliga tilltugg och Allt om Vin behandlar detta enkla men samtidigt mycket komplexa ämne med stor passion och sakkunnighet. Informationen och tipsen som fyller tidningens sidor får verkligen vinerna att sjunga. Dessutom får du följa med på resor till de exklusivaste vindistrikten i världen, spännande reportage med sommelierer, vinlistor på de viner som stjärnkrogarna serverar och mycket mer som händer runt om i vinvärlden.

Belöna dig själv eller någon annan livsnjutare i din närhet med en prenumeration på Allt om Vin och lär dig mer om detta underbart komplexa ämne. Som en bonus får du dessutom i december varje år en extra tidning med de allra bästa vinerna under året som gått. Allt för att du ska kunna hitta det vin som passar din smak och passion.

Utgåvor/år: 11, varav 4 nyhetsmagasin

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 11
Förlag: Bonnier News AB
Startår: 1994
Chefredaktör: Ulrika Fürstenhoff
Räckvidd: 82000


Vem läser tidningen?

Män: 51 %
Kvinnor: 49 %
Ålder: 40 - 80 år


500 tecken kvar

Nicke Lindberg,
Lärorik läsning