Matmagasinet

Denna tidning är på Svenska

4/5 (1064 röster)

Produktbeskrivning

Matmagasinet är en tidning för dig som älskar att stå i köket! Tidningen kan locka fram mat- och livsglädje i vem som helst och du lär dig snabbt hur du imponerar på vänner och familj med fantastisk och spännande matlagning. Med över 100 recept i varje fullspäckad utgåva får du alla verktyg att lyckas, oavsett om det är till vardags eller till fest!

För att du som prenumerant på tidningen Matmagasinet lätt ska kunna se de goda resultaten ger redaktionen dig allt du behöver. Recepten är alltid baserade på enkla råvaror för säsongen som du enkelt hittar i din vanliga matvaruhandel.

Om du letar efter en tidning med massor av praktiska och genomförbara tips och trix är detta prenumerationen för dig! Matmagasinet är full med spännande expertutlåtanden om redskap, dukningar och viner men du får också följa med som gäst till olika kök runt om i hela Sverige.

Varje månad landar en ny härlig utgåva i brevlådan och den är full av nya snabba, goda, fina och festliga recept. Men en prenumeration på Matmagasinet får du snart överskott på ny och positiv energi i köket.

Som en extra förmån så får du som prenumerant även tillgång till den digitala utgåvan. Du kan alltså på ett enkelt och smidigt sätt ta med dig dina favoritrecept var som helst.

Vägen till Michelin stjärnorna börjar här. Hitta ett prenumerationserbjudande som passar dig och beställ den redan idag!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 11
Förlag: , Aller Media
Startår: 1997
Chefredaktör: Maud Onnermark
Räckvidd: 51200


Vem läser tidningen?

Män: 23 %
Kvinnor: 77 %
Ålder: 35 - 70 år


500 tecken kvar