Allt om handarbete Sömnadsmagasin

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (762 röster)

Produktbeskrivning

Allt om Handarbete Sömnadsmagasin är magasinet för dig som är intresserad av mode och sömnad. Vi fångar nya trender och tendenser, och skapar läckert och skönt mode - du själv kan sy!

I det nya sömnadsmagasinet hittar du varje gång snygga modeller för hela familjen - för kvinnor i alla åldrar, även i plusstorlek, för män och barn och inte minst för hemmet. I varje nummer medföljer 1 stort mönsterark.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 12
Förlag: Burda Nordic A/S / Mediafy Magazines AB
Chefredaktör: Lene Vinholt


Vem läser tidningen?

Män: 4 %
Kvinnor: 96 %
Ålder: 20 - 65 år


500 tecken kvar

Försämrad,
Jag prenumererade på Allt om handarbete för flera år sedan, då var det en jättetrevlig tidning med fina mönster på både kläder och annat smått o gott. Jag är jättebesviken på tidningen, dåliga mönster på kläder som ingen skulle använda och halva tidningen består av mönsterbeskrivningar på andra språk. Jag ångrar min prenumeration, kommer inte att fortsätta.
Tina,
Tidvis ok mönster, men väldigt tråkiga och uråldriga tyger och bilder som tyvärr inte inspirerar. Smaken är som baken!
Tidningskungen.se,
Hej Edeysi, Vi på Tidningskungen förmedlar beställningar av prenumerationer för många olika tidningar och förlag. Förlagen har i sin tur hand om utskick av tidningar, fakturor och eventuella premier. Vi mottar enbart beställningar via våra hemsidor som vi sedan förmedlar vidare till de olika förlagen. Om du har skickat in en kupong, alternativt gjort beställningen på annat sätt direkt via tidningens förlag eller över telefonen, så ber vi dig kontakta förlaget för att få hjälp med ditt ärende. Du har inte gjort din beställning hos oss. Här kommer förlagets kontaktuppgifter: Allt om handarbete Sömnadsmagasin Jacobsen Publications A/S + 46 (0)40 60 60 646 Ha en fin dag! Vänligen, Tidningskungen Kundtjänst
Edeysi Vivanco,
Hej . Lene Vinholt. / Jacobsen . Kopia: till kund, till konsumerverket. Jag vill att du skakontrollera prenumeration som jag hade hos er. När jag fick första tidningen , ringed på en gang för att avsluta min prenumeration hos er, men råd som jag fick på telefon var att jag behövde betala dem 3 exemplar. 169. Men deras personal har inte respeterade min avslutning via samtal. Jag missade spelat samtal. men I försättning kom mera tidninger utan att beställa, jag skickade tillbaka sista tidningarna hos er. idag kom en faktur 12-06-2014. Jag vändade mig till konsumerkverket I södermalm (08-50844220), hon rekomenderade mig att kontakta med dig och lösa med min beskrivning. Jag pratade med en personal utan identitet på telefon 040 6060646. hon ville inte kopla mig hos dig. Jag kan inte betala för någonting som jar inte beställt och inte oppnade. mvh Edeysi vivanco Rosenlundsgatan 48 C 5tr. 11863 Stockholm.
Iréne Dahlberg,
Varför ligger det inbet kort tillsammans med tidn. när man har 3nr för 129kr ? Det är väldigt vilseledande
Tidningskungen.se,
Hej Martina, Vi på Tidningskungen förmedlar beställningar av tidningsprenumerationer för många olika tidningar och förlag. Förlagen har i sin tur hand om utskick av tidningar, fakturor och eventuella premier. Eftersom vi inte har några tidningar här ber vi dig kontakta tidningens förlag för att få tag på lösnummer. Kontaktuppgifter finner du nedan: Allt om handarbete Sömnadsmagasin Jacobsen Publications A/S + 46 (0)40 60 60 646 Vänligen, Tidningskungen Kundtjänst
Martina Jonsson Persson,
Kan man inte bara få beställa en tidning som utgått i butik?
Tidningskungen.se,
Hej GunMarie, Vi på Tidningskungen förmedlar beställningar av prenumerationer för många olika tidningar och förlag. Förlagen har i sin tur hand om utskick av tidningar, fakturor och eventuella premier. Tyvärr kan vi på Tidningskungen inte svara på dina frågor gällande innehållet i tidningen. Vi ber dig kontakta Tidningens förlag så hjälper de dig med detta. Här kommer deras kontaktuppgifter: Allt om handarbete Sömnadsmagasin Jacobsen Publications A/S + 46 (0)40 60 60 646 Vänligen, Tidningskungen Kundtjänst
GunMarie Thörnell,
MYCKET BRA men saknar ett register där jag kan se i vilket "gammalt nr" jag kan hitta tex sovpåse.
Eva,
Så trist tidning! Kastade alla numrena efter genombläddring. Fula kläder med urtrista tyger. Har dom tagits från forna öst eller? Någon modekänsla finns inte. Nej lägg inte pengar på detta.
Dolly,
Blir lika glad varje månad när tidningen kommer och hittar alltid minst ett mönster jag har användning av. Underbar tidning
Elisabeth,
Trevlig tidning med många fina tips och utmärkta modeller för hela familjen. Rekommenderas.
Anna,
Bra och inspirerande tidning med många bra tips och fina modeller.
ECE,
Blev jättebesviken. Detta var ingen tidning jag kommer att köpa igen. Trista kläder urgamla och tråkiga tyger och former, tråkiga bilder ingen inspiration. Rekommenderas INTE.