STYLEBY

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (380 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
72. 13 september

Produktbeskrivning

STYLEBY är en modetidning för dig som vill ha det absolut bästa urvalet av designers från hela världen, perfekt sammanställt för en läsarupplevelse utöver det vanliga. Jonna Bergh sitter som chefredaktör för tidningen. Det hela startade våren 2011 och tidningen har sedan dess vunnit utmärkelser som; årets art director 2014 (Sveriges tidskrifter), årets bästa nya tidskrift 2012 (Resumé) samt årets rookie 2012 (Sveriges tidskrifter). STYLEBY blandar såväl nya uppkommande trender och eviga stilar.

Tidningen bidrar med en massa härlig inspiration varvat med de bästa kapen, alltid med mottot att ”stil är någonting vi odlar fram över tid”. Det är framför allt en plattform med en egen skönhetspodd, en beautybox fylld med lyxiga produkter och inspirationskvällar med kända designers, spännande gäster och exklusiva tävlingar.

Vid 2 lyckliga tillfällen per år kommer du som prenumerant få ta del av trendiga modereportage, intervjuer med stilfulla inspiratörer samt roliga inslag om fantastiska resmål och upplyftande träningsreportage.

För dig som redan har koll på vad som händer inom modevärlden är detta tidningen för dig! Tidningen vill nå dig som läsare på en djupare nivå och riktar sig till dig som redan anser dig vara en expert.

Med en prenumeration på STYLEBY finner du utrymme för ännu mer inspiration, fler konkreta tips och ytterligare kunskap om de senaste trenderna världen över. Beställa en prenumeration redan idag!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 2
Förlag: Bonnier News AB
Startår: 2011
Chefredaktör: Jonna Bergh
Räckvidd: 29000


Vem läser tidningen?

Män: 1 %
Kvinnor: 99 %
Ålder: 20 - 35 år


500 tecken kvar

Lena,
Sverige i särklass bästa modetidning, både i text och bild. Ingen annnan kommer ens i närheten. Tyvärr oproffsig kundservice och väldigt slarviga med när prenumerationer börjar och slutar etc. Lite som att besöka en ascool nattklubb och fråga om dom har barnstolar. Dom bara: "Orka", liksom :-)
Tidningskungen,
Hej Birgitta, det verkar som du vill ställa en fråga till tidningen Styleby. Den här prenumerationen har inte gått via oss så kontakta förlaget istället, du kan nå dem på pren.kundservice@bt.bonnier.se.
birgitta lundstedt,
beställde en vara från la redoute i sommras????ni säger att jag då tackade ja till en prenumerationsom jag inte har gjort,jag är pensionär och det säger sig självt om man tittar i tidningen att det inte är något för mig.Jag hoppas nu att jag inte får någon mer tidning.77.370.481.78
M,
Sämsta tidningen tyvärr, inte bra mode och väldigt EGO. Jag håller mig till ELLE och Damernas istället när det kommer till svenska "mode tidningar"
Evelina Hilmersson,
Mer reklam i en tidning får man leta efter, Tycker den är sjukt EGO och allt handlar om ELIN :( synd!
annita göransson,
har skickat in prenumeration för meta troell har inte fått fakturan, vad hände ?
JackH,
Bästa magasinet! Jag ska intervjua Elin exklusivt på min blogg Text.nu så missa inte det och köp tidningen för den är snyggaste nånsin! <3
eva ferm,
väntar på min prenumeration.varför tar det så lång tid? har väntat 6 veckor ! är ju nyfiken!
Carina Stejmar,
Mycket snygga foton av www.ETOALL.se Trendspaningar, stiltips och de bästa köpen! "hur svårt skall det vara"
Lisa,
Spännande!