Dagens ETC

Denna tidning är på Svenska

4/5 (163 röster)

Produktbeskrivning

Dagens ETC är en partipolitisk oberoende dagstidning med ambitionen att lyfta fram berättelser från verkligheten med heltäckande nyhetsmaterial. Den här tidningen är ett positivt framåtblickande kontrast till ytlig sensationsjournalistik.

Dagens ETC startades 2005 som en veckotidning men sedan 2014 kommit ut 7 dagar i veckan. Tidningens slogan är ” Sveriges första röda dagstidning som tar gröna frågor på allvar” och stämmer överens med det innehåll som tidningen förmedlar.

Här hittar du nyheter, ledare, debatt, krönikor, kultur, korsord och allt annat som du kan tänkas behöva från en dagstidning.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 250
Förlag: Dagens ETC AB
Startår: 2005
Chefredaktör: Andreas Gustavsson
Räckvidd: 10000


Vem läser tidningen?

Män: 53 %
Kvinnor: 47 %
Ålder: 35 - 75 år


500 tecken kvar

Magnus Torstensson,
Hej! Läser med intresse tidningen men skulle vilja ha fler artiklar typ den om Brexit, översatt från the Guardian. Det är alltid ett lyft att få läsa artiklar också av internationella experter. Skulle gärna läsa en sådan artikel varje dag men är nöjd om det kommer ca tre sådana i veckan. Keep on! Magnus Torstensson Väl insatt senior hungrig över att få nya kunskaper och perspektiv
Tidningskungen.se,
Hej Lars-Evert, Vi på Tidningskungen förmedlar beställningar av prenumerationer för många olika tidningar och förlag. Förlagen har i sin tur hand om utskick av tidningar, fakturor och eventuella premier. Vi hanterar inga tidnings/fakturautskick, så därför kan vi inte se eller styra över när det första numret kommer. Vänligen kontakta förlaget så kan de svara på vilket det första numret blir. Har du redan fått en faktura så brukar det stå på den vilket som är det första numret på er nya prenumeration. Kontaktuppgifter till förlaget som ger ut tidningen finner du nedan: Dagens ETC ETC Förlag AB andreas.gustavsson@etc.se Ha en trevlig dag! Vänligen, Tidningskungen Kundtjänst
Lars-Evert Sahlin,
När får jag den tidning jag prenumererat på(Dagens ETC)