Crochet World Special (US)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Crochet World Special tidning

Crochet World Special är tidningen för dig som är intresserad av virkning och handarbete. Deras innehåll är inspirerande, pedagogiskt och vackert för deras läsare, som vill utforska alla aspekter av virkningens konst, från mönster, tekniker och projekt i varje nummer. Du får också bidrag och tips från toppvirkare över hela världen, nya produkter och mer!

Tidningens innehåll

I varje nummer får du ta del av härliga reportage och fantastiska bilder från virkningens värld, praktiska och kreativa idéer för att virka dina egna kläder, accessoarer och heminredning, inspirerande och underhållande artiklar om virkningens historia, kultur och framtid, exklusiva intervjuer och krönikor från kända virkare, experter och kändisar, samt tester och recensioner av de senaste och bästa virkprodukterna, erbjudandena och evenemangen.

Prenumerationer

Om du vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i virkningens värld och vill fördjupa dig i den inspirerande och vackra världen, då är Crochet World Special tidningen för dig. Beställ din tidningsprenumeration idag eller ge bort som gåva.

Land: Usa
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 4
Förlag:


500 tecken kvar