Crochet World (US)

Denna tidning är på Engelska

4.5/5 (3 röster)

Produktbeskrivning

Crochet World tidning

Crochet World är tidningen för dig som är intresserad av virkning och handarbete. Deras innehåll är inspirerande, pedagogiskt och vackert för deras läsare, som vill utforska alla aspekter av virkningens konst, från mönster, tekniker och projekt i varje nummer.

Tidningens innehåll

Du får också bidrag och tips från toppvirkare över hela världen, nya produkter och mer! I varje nummer får du ta del av härliga reportage och fantastiska bilder från virkningens värld, praktiska och kreativa idéer för att virka dina egna kläder, accessoarer och heminredning, inspirerande och underhållande artiklar om virkningens historia, kultur och framtid, exklusiva intervjuer och krönikor från kända virkare, experter och kändisar, samt tester och recensioner av de senaste och bästa virkprodukterna, erbjudandena och evenemangen.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i virkningens värld och vill fördjupa dig i den inspirerande och vackra världen, då är Crochet World tidningen för dig. Beställ din tidning idag eller ge bort som gåva, erbjuds som lösnummer och prenumeration.

Land: Usa
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 4
Förlag: Mediafy Magazines AB


500 tecken kvar