Love Patchwork & Quilting (UK)

Denna tidning är på Engelska

3.5/5 (2 röster)

Produktbeskrivning

Love Patchwork & Quilting tidning

Love Patchwork & Quilting (UK) är en ledande publikation som delar passionen för modern quiltning och dess kreativa uttryck. Denna tidskrift är omtyckt för sina quiltmönster, väsentliga tekniker och inspirerande intervjuer, vilket gör den till en favorit bland quiltare som uppskattar design och innovation. Med varje nummer i framkant av de senaste designtrenderna, fångar tidskriften den moderna quiltningens anda på ett sätt som ingen annan publikation gör.

Tidningens innehåll

Varje utgåva av Love Patchwork & Quilting är fylld med innehåll som berikar läsarnas quiltupplevelse, inklusive exklusiva mönster, färgstarka fotografier och recensioner av quiltmaterial. Sedan starten har tidskriften varit en plattform för att lyfta fram både etablerade och nya designers, och erbjuder läsarna en inblick i den moderna quiltningens dynamiska värld.

Prenumerationer & Lösnummer

För den som vill utforska quiltningens konst från ett nytt perspektiv och vara en del av en gemenskap som värderar modernitet och design, är Love Patchwork & Quilting (UK) en ovärderlig källa till inspiration. Prenumerera idag för att inte missa en enda detalj av denna kreativa resa eller ge bort som gåva.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 13
Förlag:


500 tecken kvar