Scale Aircraft Modelling (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Scale Aircraft Modelling (UK) tidning

Scale Aircraft Modelling (UK) är tidningen för dig som är intresserad av att bygga och måla modellflygplan i olika skalor och epoker. Deras innehåll är aktuellt, smart, roligt och relevant för deras läsare, som vill skapa och uppleva realistiska och detaljerade flygplansmodeller.

Tidningens innehåll

I varje nummer får du tillgång till hjälpsamma guider och tips som skapats av ett team av erfarna och kunniga modellbyggare, som visar dig en mängd olika tekniker för att göra dina modeller så autentiska och imponerande som möjligt. Du får också läsa om spännande artiklar och reportage om de senaste och bästa produkterna, nyheterna, trenderna och evenemangen inom modellflygplans-världen. Du får även följa med på historiska och nutida flygplansäventyr, samt få inspiration och råd om hur du kan utveckla dina färdigheter och få ut det mesta av din hobby.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du älskar modellflygplan och vill lära dig mer om hur du kan skapa och uppleva fantastiska flygplansmodeller, då är Scale Aircraft Modelling (UK) tidningen för dig. Beställ din tidning idag eller ge bort som gåva, erbjuds som lösnummer och prenumeration.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 12
Förlag:


500 tecken kvar