Aktiv Träning

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (573 röster)

Produktbeskrivning

Tidskriften Aktiv Träning är perfekt för dig som älskar att kombinera en sund livsstil med en aktiv och energigivande vardag. I varje nummer av Aktiv Träning får du nya, motiverande tips, råd och vägledning som du lätt kan applicera rätt in i din vardag! Du får ta del av de senaste rönen inom till exempel cykling, fitness- och styrketräning. Du får även en god inblick i bra kost och hur du tar bäst hand om din hälsa. Du får även marknadens mest omfattande recensioner av utrustning och träningskläder. Med andra ord blir det lättare för dig att göra smarta val och undvika irriterande felköp. I varje nummer får du dessutom ta del av motiverande personporträtt, fascinerande reportage om nya trender samt artiklar om träningsvärlden med ett nytt och spännande perspektiv. Allt presenterat på ett enkelt, snyggt och underhållande sätt för dig som prenumererar på Aktiv Träning.

Genom att prenumerera på Aktiv Träning får du din nya tidskrift i brevlådan portofritt varje månad. Ansvarigt förlag är Bonnier Publications A/S.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 12
Ca antal sidor/utgåva: 84
Förlag:
Startår: 2009
Chefredaktör: Rasmus Hadberg
Räckvidd: 28500


Vem läser tidningen?

Män: 70 %
Kvinnor: 30 %
Ålder: 30 - 55 år


500 tecken kvar

Pelle,
Superbra tidning!
Max,
Perfekt för alla!
Olle,
Har bara läst 1 nummer hittills. Det är sällan jag läser varenda artikel i hela tidningen men denna gjorde jag det. Väldigt intressant om man är intresserad av träning och löpning.
Kungen,
Grym tidning!
Petter,
Superbra tidning!
Henrik,
Katastrof. Substanslöst innehåll och nonchalant kundtjänst. Jag skulle få en löparjacka som premie. Istället skickar de en cykeljacka med helkonstig passform (jättekort på framsidan och lång baktill) som är helt oanvändbar.
Peter,
Skriven av amatörer som inte kan ett skit om kost, dock bra premier!
Calle,
Bästa träningstidningen just nu!
Sten-Olof Mäki,
En mycket bra löpartidning även för den erfarne löpare. Är till för män och kvinnor lika mycket. Måste jag välja bland utbudet blir det Aktiv träning. Tror att tidningen skulle vinna få fler läsare genom att variera omslaget enligt varannan damernas principen. varannan damernas.
Carima Carina Klöverhöj,
nëj nej Förlåt mig jag har tryckt fel,, j
Tidningskungen.se,
Hej Carina, Vi på Tidningskungen förmedlar beställningar av prenumerationer för många olika tidningar och förlag. Förlagen har i sin tur hand om utskick av tidningar, fakturor och eventuella premier. Vi anar att du vill att reklamutskicken från denna tidning ska upphöra. För att få hjälp med detta ber vi er att kontakta förlaget direkt. Kontaktuppgifter finner du här nedan: Aktiv Träning Bonnier Publi. Int. (2411) 08-555 454 18 fragor@bonnier.dk Ha en fin dag Mvh Kundtjänst
Carina Lundin,
Jag vill inte ha er reklam om er tidning flera ggr, det räcker nu. Var vänlig och se till att jag slippar dessa. carina_lundin@bredband.net
Per,
Bli stark på 10 minuter ... kom igen!
Petter,
Bäst i Sverige!
,
En mycket bra tidning som både är informativ och tar ett helhetsgrepp på träningen med bra kostråd och roliga övningar. Materialtesterna är också intressanta med både ris och ros.
Kalle,
Lite väl ytliga reportage överlag och lite mycket "10 tips till..."/"5 bästa..." som också är lite väl ytliga.
Ola,
En riktigt bra tidning som har många bra allmäna samt vetenskapliga tips för både amatörer o proffs. Rekomenderas.
RK,
Superbra!