Träning & Fitness

Träning & FitnessHar du din kropp som största fokus och vill hålla dig aktiv för att må bra? Då kan du dyka ner i vårt utbud av tidningar inom träning och fitness och hitta något som passar just dig.

Träning går hand i hand med en hälsosam livsstil och här hittar du recept på sund kost, information om olika träningsformer och tips på naturliga skönhetsprodukter. Det finns inspiration för både nybörjaren och den som har tränat länge. Har du lite svårt att komma igång när det gäller din motion så finns massor av bra tips på hur du kan bryta dåliga mönster och komma igång med bra rutiner.

Läs mer...
Göm filtrering
Vad söker du? Vi har 35 tidningar i kategorin Träning & Fitness.
Filtrera och hitta just det du söker!
Premie:
Endast med premie
Omdöme: 0 - 9
Pris: 69 - 2000
Bland de populära tidningarna hittar du iForm som inriktar sig till kvinnor. Deras kvalificerade experter vägleder dig inte bara igenom sund motion och kost, utan även medicin, psykologi och sex. Hos oss hittar du även ToppHälsa, Wellness och Men's Health. Allt du behöver för att börja, eller hålla igång, din träning hittar du hos oss. Ge bort en prenumeration till dig själv eller din gymkompis!

Starkare kropp med fitnessVill du träna lite hårdare och mer seriöst så finns det professionell hjälp att få rätt ner i brevlådan. Du kanske hänger på gymmet och styrketränar, eller så kanske tränar du hårt genom cykling eller löpning. Vi kan erbjuda dig Bicycling, Runner's World och STARK magasin, för att bara nämna några få.

I tidningen BODY så slösas inga resurser på metoder som inte fungerar. De ger dig de bästa tipsen inom styrketräning, forskning om träning och kost. Prenumerera på Muscle & Fitness, Flex Magazine eller MuscleMag, och du kommer garanterat bli inspirerad till att träna hårdare, bättre och seriösare.