Träning & Fitness - Hitta din nya favorittidning!


Under vår kategori ”Träning & Fitness” finner du allt mellan himmel och jord som rör träning och hälsa. Under denna kategori kommer du att stöta på många olika typer av träningstidningar. Älskar du att springa? Då kan vi erbjuda dig en prenumeration på löptidningen Runners World som hjälper dig att finna glädjen och motivationen i att använda löpning som träningsmetod. Kom i form med hjälp av en prenumeration på din favoritträningstidning - lycka till!
Läs mer...

Letar du efter motivation och träningstidningar?


Vet du inte hur du ska komma i form? Dessa fitnesstidningar jobbar dagligen med att komma med nya tips och råd kring träning och hur du håller din kropp i topptrim. Det ska vara enkelt och roligt att träna – oavsett om du tränar hemma, utomhus eller på gymmet.

Genom att prenumerera på ett träningsmagasin levereras allt detta och mycket mer direkt till din dörr. Hälsa och fitness har aldrig varit så aktuellt som det är idag. Vi vill ta hand om våra kroppar såväl fysiskt som psykiskt, men många har svårt att veta vart man ska börja. I tidningen Idrott & Kunskap kan du ta del av de senaste rönen från världsledande forskning om just idrotten och hur den påverkar våra liv presenterat på ett lättillgängligt sätt.