Women's Health (US)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (69 röster)

Produktbeskrivning

Women's Health (US) tidning

Women’s Health (US) är en inspirerande tidning som ger dig massor av tips för att du ska leva ett hälsosamt och lyckligt liv. I varje nummer får du läsa om de senaste trenderna och forskningarna inom hälsa, wellness, fitness, skönhet och personlig utveckling. Du får också praktiska tips och råd som du kan använda direkt i din vardag och din karriär. Tidningen ges ut 10 gånger om året och är skriven på engelska av och för kvinnor som vill ta hand om sig själva och sina kroppar. Varje utgåva har olika teman och är den perfekta tidningen för dig som vill utveckla dig själv och ditt välbefinnande i en snabbföränderlig värld.

Tidningens innehåll

Women’s Health (US) är en livsstilstidning och varje nummer har ett särskilt tema som är relevant för dagens kvinnor. Du kan bland annat läsa om hur du boostar din energi, hur du hanterar stress, hur du sover bättre, eller hur du når dina mål. Tidningen är fylld med inspirerande intervjuer, spännande reportage, roliga tester och goda recept.

Prenumerationer & Lösnummer

Women’s Health (US) finns att köpa som både lösnummer och prenumeration. Välj det som passar dig bäst. Beställ din prenumeration idag och missa inte ett enda nummer av denna fantastiska tidning!

Land: Usa
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 10
Förlag: Mediafy Magazines AB


500 tecken kvar