Yoga för dig

Denna tidning är på Svenska

4/5 (141 röster)

Produktbeskrivning

Tidningen för dig som älskar yoga. Sveriges äldsta yogatidning Yoga för dig vänder sig både till nybörjaren och den erfarne yogautövaren. Här får du konkreta tips, inspirerande reportage om yoga och den yogiska livsstilen, porträttintervjuer med kändisar och doldisar, nyheter, trender och ett välfyllt kalendarium med tips på yogaaktiviteter runt om i landet. I tidningen hittar du också artiklar om kost, bland annat rawfood, om ayurveda och om yogans många goda effekter som komplement till annan träning. Tidningen är en självklar länk till den svenska och skandinaviska yoga-communityn.

Som prenumerant på Yoga för dig har du stora förmåner hos bland några av de ledande yogaföretagen i Norden. Därtill får du tillgång till alla våra tidigare tidningar med tusentals artiklar och reportage samt rabatter på våra egna event, som Yogagalan!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 3
Förlag: Krasiva AB
Startår: 2012
Chefredaktör: Mikael J Nyberg


Vem läser tidningen?

Män: 10 %
Kvinnor: 90 %
Ålder: 25 - 75 år


500 tecken kvar

Josefine E,
Jag njuter av att läsa Yoga för dig varje gång man får tidningen. Rekommenderar!
MB,
Jag njuter av att läsa Yoga för dig varje gång man får tidningen. Rekommenderar!
Irina,
Tidningen har det mesta som är värt att läsa om yogan i Sverige. Djupa intervjuer, tips, nyheter, och ett superbra kalendarium. Tack!
GM,
En massa mer eller mindre intressant basic snack men inga yogasekvenser som man kan göra på egen hand - de som finns med kan man hitta i en sjukgymnastmanual. Numrets omslag är bilden på TV-kändisen som är visar sina ofta patetiska asanas i numrets "featured article."
Åsa,
Så trött man är på Malin Berghagen.