Military Heritage (US)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (3 röster)

Produktbeskrivning

Military Heritage (US) tidning

Military Heritage (US) är ett magasin för dig som är intresserad av militärhistoria och vill läsa om de mest avgörande och dramatiska händelserna, personerna och vapnen som har format krigföringen genom tiderna.

Tidningens innehåll

Slagskildringar: Läs om de mest berömda och blodiga slagen som har utkämpats på land, till sjöss och i luften, från antiken till nutiden. Se hur de påverkade historiens gång, vilka strategier och taktiker som användes och vilka hjältar och skurkar som deltog.

Vapentester: Läs om de mest effektiva och innovativa vapnen som har använts i krig, från svärd till stridsvagnar, från pilbågar till maskingevär, från katapulter till kärnvapen. Se hur de utvecklades, fungerade, förändrades och bevarades.

Uniformer och utrustning: Läs om de mest karaktäristiska och praktiska uniformerna och utrustningarna som har burits av soldater, sjömän och flygare i olika epoker, länder och kulturer. Se hur de påverkade deras utseende, rörlighet, skydd och moral.

Prenumerationer

Military Heritage (US) är ett välgjort magasin för militärhistoriaentusiaster som har funnits sedan 1999. Beställ din prenumeration på tidningen idag!

Land: Usa
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 4
Förlag:


500 tecken kvar