Boat International (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (6 röster)

Produktbeskrivning

Boat International (UK) tidning

Boat International är en tidning som är tillägnad att ge dig den ultimata guiden till superyachter och lyxiga båtar. Boat International är den ultimata tidningen för alla som vill veta mer om hur man blir en sann superyacht insider.

Tidningens innehåll

I varje nummer hittar du de senaste nyheterna, intervjuerna, recensionerna och förhandsvisningarna från båtvärlden, inklusive nya lanseringar, designkoncept, marknadsanalyser och destinationstips. Du får också se fantastiska bilder, reportage och berättelser från några av världens mest spektakulära och exklusiva yachter, deras ägare, besättningar och gäster. Boat International är den officiella publikationen för World Superyacht Awards och Young Designer of the Year Award, samt arrangören av flera prestigefyllda evenemang och regattor för superyachtälskare.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du älskar att följa med på de spännande och glamorösa äventyren av superyachter och lyxiga båtar, så är Boat International tidningen för dig. Tidningen erbjuds som lösnummer och prenumeration. Beställ nu och få de senaste nyheterna, insikterna och strategierna för att njuta av det bästa som båtlivet har att erbjuda

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 12
Förlag:


500 tecken kvar