Bbc Top Gear Mag. (UK)

Denna tidning är på Engelska

3.5/5 (3 röster)

Produktbeskrivning

BBC Top Gear Mag. tidning

BBC Top Gear Mag. är tidningen för dig som är intresserad av bilar, motorer och sport i världen. Deras innehåll är spännande, informativt och roligt för deras läsare, som vill upptäcka det bästa av den globala bil- och motorsportvärlden.

Tidningens innehåll

I varje nummer får du ta del av fängslande reportage och vackra bilder från världens bil-, motor- och sportvärld, praktiska och kreativa idéer för att förbättra din bil, motor och körning, inspirerande och underhållande artiklar om bilens och motorns historia, kultur, framsteg och framtid, exklusiva intervjuer och krönikor från kända förare, mekaniker, designers och experter, samt tester och recensioner av de senaste och bästa bilarna, motorerna, erbjudandena och evenemangen i världen.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i bilens, motorns och sportens värld och vill fördjupa dig i den spännande och roliga bilens och motorns värld, då är BBC Top Gear Mag. tidningen för dig. Beställ din tidning idag eller ge bort som gåva, erbjuds som lösnummer och prenumeration.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 6
Förlag:


500 tecken kvar