MCM Classic

Denna tidning är på Svenska

4/5 (178 röster)

Produktbeskrivning

MCM Classic är Sveriges enda livsstilsmagasin om motorcyklar.

Riktigt djuplodande läsning om klassiker på två hjul. Reportage, intervjuer, teknik, historia, kolumnister, prylar - den perfekta hojunderhållningen om moderna klassiker. Vi provkör och skriver också om nya så kallade retrohojar, nya hojar med gammalt stuk.

"Allt var bättre förr" i MCM Classic, som utkommer med 9 nummer per år och är på svenska. MCM Classic handlar alltså mycket om motorcykelns guldålder på 70-90 talen, då vi själva var unga. Givetvis tittar vi i MCM Classic också på intressanta motorcyklar, personer, händelser längre tillbaka i tiden. Och beskriver classic-scenen i Sverige idag. Kännetecknande för MCM Classic är de oerhört välskrivna och intressanta artiklarna.
Luta dig tillbaka i favoritfåtöljen och njut av MCM Classic!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 9
Förlag: Motorrad Nordic AB
Startår: 2004
Chefredaktör: Peter Dahlbom


Vem läser tidningen?

Män: 95 %
Kvinnor: 5 %
Ålder: 40 - 80 år


500 tecken kvar

Peter Bergdahl,
Classic Bike smaka på namnet mmm. För mig är det motorcyklar som är lite äldre eller mycket äldre. Inga ny motorcyklar som tillverkas i dag. I dag har tidningen stora repotage om nya motorcyklar och dessa passar inte in i en sådan tidning. För dessa mc finns det andra tidningar som jag prenumererar på . Även repotage om mopeder förekommer och dessa passar inte heller in i tidningen tycker jag. Massa foto med lite text och reklambrochyrer för att fylla ut tidningen vill jag inte betala för hell
Christer Christensson,
Vad har hänt? Successivt nedåtgående trend dom sista 12 månaderna,har varit trogen sedan nr 1,enda som får mig att fortsätta köpa tidningen är Björn Inges medverkan.
Roar ,
Fikk se at den kommer først den 12. Sorry!
Roar Johansen, Koretveien 46, 1626 Manstad, Norge,
Venter på nr.2 av Classic Bike for i år. Har alltid vært hos meg på utgivelsesdato, som er denne gang 2. Feb. Håper dere kan fikse dette.
Tommy ,
Är absolut inte värt priset ... har tappat massor från ursprunget!
Anders Lindahl,
Fick en 4nummers prenumation av min dotter.Fick inte nr2,Fick 3an efter ringande.Skulle få 4an 7juni.Har kommit bort i posten.Har haft MCM sen 91,inte något problem.Jag lär väl inte dom nummerna jag skall ha.Lär inte rekomendera er tidning till mina vänner.Anders Lindahl Göteborg
Olle,
Klockren!