Classic Trains Special (US)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Classic Trains Special (US) tidning

Classic Trains Special (US) är ett magasin för dig som är intresserad av järnvägshistoria och vill läsa om de legendariska tågen, lokomotiven, stationerna och människorna som formade den amerikanska järnvägsscenen från 1920-talet till 1970-talet.

Tidningens innehåll

Tågprofiler: Läs om de berömda tågen som förtjänat en plats i järnvägshistorien, från Zephyrs till Super Chiefs, från 20th Century Limited till California Zephyr. Se hur de utvecklades, designades, marknadsfördes och kördes.

Lokomotivprofiler: Läs om de mäktiga lokomotiven som drog tågen över kontinenten, från ånglok till diesellok, från Big Boys till E-units. Se hur de byggdes, underhölls, modifierades och bevarades.

Stationprofiler: Läs om de imponerande stationerna som var portarna till städerna, från Grand Central Terminal till Union Station, från Dearborn Station till Penn Station. Se hur de arkitektoniskt, kulturellt och socialt påverkade sina omgivningar.

Människoprofiler: Läs om de spännande människorna som var involverade i järnvägsbranschen, från ingenjörer till konduktörer, från chefer till fotografer, från presidenter till passagerare. Se hur de bidrog, upplevde och dokumenterade järnvägens guldålder.

Prenumerationer & Lösnummer

Classic Trains Special (US) är ett inspirerande magasin för järnvägsentusiaster som ges ut fyra gånger om året. Beställ tidningen idag, erbjud som lösnummer och prenumeration.

Land: Usa
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 4
Förlag:


500 tecken kvar