Eisenbahn Magazine (DE)

Denna tidning är på Tyska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Eisenbahn Magazine (DE) tidning

Eisenbahn Magazine (DE) är ett magasin för dig som är entusiastisk av modelljärnvägar och vill lära dig mer om modelljärnvägsteknik, byggen och tillbehör. Eisenbahn Magazine (DE) är ett lärorikt magasin för modelljärnvägsentusiaster som har funnits sedan 1964.

Tidningens innehåll

Modelljärnvägstester: Läs om de senaste modellerna av modelljärnvägsutrustning, från lokomotiv till vagnar, från spår till signaler. Se hur de presterar i olika situationer, jämför olika märken och funktioner och få experternas omdömen.

Modelljärnvägsbyggen: Läs om hur du kan bygga din egen modelljärnvägsanläggning, från landskap till byggnader, från elektronik till dekoration. Få tips om hur du kan lösa vanliga problem, välja rätt material och följa ritningar.

Modelljärnvägsmaterial: Läs om de bästa komponenterna, verktygen, programmen och tillbehören som du behöver för din modelljärnväg. Se hur du kan välja rätt material för ditt projekt, använda dem på rätt sätt och spara pengar.

Modelljärnvågshistoria: Läs om den spännande historien bakom modelljärnvägar, från dess ursprung till dess nutida utveckling. Upptäck hur modelljärnvägar har påverkat vetenskap, teknik, kultur och hobby genom tiderna.

Prenumerationer & Lösnummer

Tidningen Eisenbahn Magazine (DE) erbjuds som lösnummer och prenumeration. Välj det alternativ som passar dig bäst!

Land: Tyskland
Språk: Tyska
Utgåvor/år: 12
Förlag:


500 tecken kvar