Key World Transport Ser (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Key World Transport Ser tidning

Key World Transport Ser (UK) är den ledande tidskriften för alla som har ett intresse för transportsektorns utveckling och dess inverkan på det globala samhället. Denna publikation är fylld med insiktsfulla och detaljerade artiklar, och ger läsaren en omfattande förståelse för transportmedlens evolution och deras betydelse i dagens värld. Här finner du exklusiva bidrag från några av branschens mest respekterade experter och analytiker.

Tidningens innehåll

I varje nummer presenteras du för ingående analyser och medryckande historier om transportväsendets mest betydelsefulla innovationer, strategiska och analytiska verktyg för att utforska transportens komplexitet, upplysande och engagerande artiklar om betydande transportmedel, infrastruktur och logistik, exklusiva intervjuer och essäer från framstående transportanalytiker, samt recensioner och kritiska översikter av de senaste och mest inflytelserika forskningsresultaten, publikationerna och evenemangen inom transportområdet.

Prenumerationer & Lösnummer

För den som vill vara välunderrättad om transportsektorns framsteg och vill fördjupa sig i en värld av innovation och framåtblickande perspektiv, är Key World Transport Ser (UK) en ovärderlig resurs. Börja prenumerera nu eller ge bort en prenumeration till någon som är passionerad av transport och logistik.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 4
Förlag:


500 tecken kvar