Klassiker

Denna tidning är på Svenska

4/5 (485 röster)

Produktbeskrivning

Klassiker – en lustfylld, kunnig och glad tidning om bilarna vi älskar att minnas! I Klassiker kan du också läsa om moppar, motorcyklar och andra roliga prylar med motoranknytning. I Klassiker träffar du entusiasterna och får hänga med på oförglömliga äventyr. Resor, mekartips, renoveringshjältar, läsarnas egna klassiker och mycket, mycket annat. I Klassiker blandas bilar från olika decennier och länder, gemensamt är att de är överkomliga och inte några exklusiva spekulationsobjekt. Klassiker görs av några av Sveriges duktigaste motorjournalister och fotografer och utkommer 11 gånger om året.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 11
Förlag: , OK Förlaget AB
Startår: 2004
Chefredaktör: Carl Legelius


Vem läser tidningen?

Män: 90 %
Kvinnor: 10 %
Ålder: 25 - 65 år


500 tecken kvar

Eva Håvardsson,
Bästa tidningen!
Marcus Svensson,
Bra och rolig tidning för oss som gillar 70-90 tal men dyr att köpa. Även roliga och bra video klipp på Youtube om tex Volvo 240 ljud.
Mats Böös,
Jag har läst Klassiker från första tidningen och ser alltid med förväntan fram mot nästa. Tiden är en enda lång transportsträcka fram till nästa......
Michael Bengtzing,
Volvo Klassiker är en mycket intressant tidning med reportage från Volvos utvecklingsavdelning, R-sport, Volvo modeller och den har även en prisguide. Intressant läsning!
Tommy Ericsson,
mycket bra tidning om man har intresse för äldre bilar
Nöjd prenumerant,
Absolut bästa och mest välskrivna tidningen! Otroliga bilder och roliga reportage. Helt underbar helt enkelt!
gunnar,
Otroligt intressant, Klassikers olika renoveringsobjekt är jätteintressant. En eloge till Julle, jag undrar bara hur han orkar.
Linus ,
Absolut bästa tidningen i Sverige!
Lars Mogren,
Kanontidning!
CHRISTER SVENSSON,
HAR KÖPT KLASSIKER FRÅN FÖRSTA BÖRJAN EN MYCKET BRA TIDNING,MVH CHRISTER.